Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji o njenom životu

Nakon 11 godina zatočeništva, Michelle je ponovno s obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Michelle Knight vjerovala je kako je njihova kći 2002. godine samovoljno otišla od kuće te da će se kad-tad vratiti. Kad su s istog područja nestale još neke djevojke posumnjali su da je i Michelle oteta.

Michelle Knight (32), žena koja je najdulje bila u zatočeništvu u kući Ariela Castra u Clevelandu, puštena je iz bolnice i konačno se nalazi kod svoje obitelji. Svima je zahvalila na podršci i darovima koje je primila, ali i zamolila da javnost i dalje poštuje njenu privatnost, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Umro Terry Anderson Terry Anderson "Neki od njih su bili zli i psihopati": Umro novinar koji je sedam godina bio talac u libanonskom građanskom ratu Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

Michellina baka Deborah rekla je kako su neki članovi obitelji smatrali da je Michelle pobjegla od kuće kada je nestala te da su nakon nekoliko mjeseci odustali od potrage za njom i nadali se da će se vratiti kada to poželi. No, nakon što su s istog područja nestale još neke djevojke posumnjali su kako je i njihova Michelle oteta.

>> Službena potvrda: Ariel Castro je otac djevojčice rođene u zatočeništvu

Jedan od njezine dvojice braće posjetio je Michelle u bolnici odmah nakon što je spašena. 'Bilo je nevjerojatno vidjeti je nakon 11 godina. Sretan sam što sam je vidio na sigurnom', rekao je Frankie Knight.

Michelle Knight nestala je 2002. godine nakon što je kao 20-godišnja samohrana majka izgubila bitku s Centrom za socijalnu za skrbništvo nad svojim 3-godišnjim sinom. Zato je obitelj vjerovala kako je Michelle otišla od kuće na vlastitu inicijativu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene