Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kršćanskoj četvrti

Najmanje sedam mrtvih u eksploziji u središtu Damaska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je sedam osoba ubijeno, a više ih je ranjeno u nedjelju u eksploziji ispred policijske postaje u kršćanskoj četvrti Damaska, kazali su očevici, a potvrdio neimenovani izvor snaga sigurnosti.

"Najmanje je sedam osoba ubijeno, a brojne su ozlijeđene u eksploziji automobila bombe u nedjelju ujutro u četvrti Bab Tuma, ispred zgrade policije u Damasku", rekao je izvor, dodavši kako je riječ o prvome napadu u toj četvrti, jednoj od najstarijih u Damasku.

Eksplozija se dogodila dok je predsjednik države Bashar al Assad bio na sastanku s međunarodnim izaslanikom UN-a i Arapske lige Lakhdarom Brahimijem, koji je ondje doputovao kako bi pozvao na primirje za vrijeme Kurban bajrama.

Pročitajte i ovo Napad u Damasku jedna ozlijeđena U napadu Izraela oštećeno iransko veleposlanstvo, izvori tvrde: "Eliminiran je zapovjednik Iranske revolucionarne garde" Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar

>> Sirija: 'Puno djece' među 44 poginulih u zračnom napadu

Stanovnici Damaska novinarima su rekli kako su Assadove snage tijekom noći granatirale nekoliko prigradskih naselja u blizini sirijskoga glavnog grada. Sirijski Opservatorij za ljudska prava sa sjedištem u Londonu navodi kako je u Siriji u subotu ubijeno 140 ljudi. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene