Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJMANJE 11 OZLIJEĐENIH

Drama na letu za poznatu destinaciju: Avion uletio u turbulencije, putnici udarali glavom o strop i povraćali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Najmanje 11 ljudi ozlijeđeno je nakon što je avion kojim su letjeli za Havaje uletio u jake turbulencije.

Samo 30 kilometara od Honolulua nalazio se avion koji je uletio u jake turbulencije, prilikom čega je teško ozlijeđeno 11 osoba. Ostalih je devet putnika prevezeno u bolnicu s lakšim ozljedama, piše The Guardian, a među njima je i 14-mjesečna beba.

Jedna je osoba ostala bez svijesti, nekoliko osoba zadobilo je posjekotine glave i modrice, dok su neki od njih povraćali zbog ekstremne turbulencije.

Pročitajte i ovo Snijeg u Rusiji REKORDNI NANOSI Apokalipsa u ruskoj prijestolnici: Snježna oluja zatrpala grad, ne može se ni hodati ni voziti

Pročitajte i ovo Službeni avion RH Kvar je otklonjen Manja drama u državnom zrakoplovu tijekom leta u Dohu: Jandroković i Grlić Radman morali se vratiti komercijalnim letom

"Moja majka upravo je bila sjela kada je počela turbulencija. Nije imala priliku zakopčati sigurnosni pojas. Odletjela je i udarila u strop", rekla je putnica Kaylee Reyes za Hawaii News Now.

Inače, avion je prevozio 278 putnika te 10 članova posade. "Avion tvrtke Hawaiian Airlines nije doživio sličan incident u novijoj povijesti", rekao je glavni operativni direktor te tvrtke Jon Snook.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene