Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osobno se nalazio s vođama terorista'

Najbolji prijatelj: 'Osama nije živio izolirano kako su Amerikanci mislili'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od Osaminih bližih prijatelja kazao je kako bin Laden nije živio izolirano. Kaže da mu je bio najbolji prijatelj, a šef Al Qa'ide se osobno nalazio s partnerima

Jedan od talibanskih čelnika, čiji identitet nisu otkrili zbog sigurnosnih razloga, otkrio je kako čelnik Al Qa'ide, Osama bin Laden, nije bio toliko izoliran kao što su Amerikanci mislili. Muškarac je ispričao kako se s Osamom sastao prije dvije godine, i to u njegovoj rezidenciji u Pakistanu gdje su ga Amerikanci ubili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najgori od najgorih FOTO Ovo je deset najopasnijih ljudi na svijetu Slika nije dostupna Al-Šabab Tko su uopće teroristi koji su izveli pokolj u Nairobiju?

>> FOTO: Ovo je posada broda s kojeg je Bin Laden bačen u more

Iako su američke vlasti ranije govorile kako je Osama bin Laden živio izolirano, bez interneta i mobitela te kako se nije uživo sastajao sa suradnicima, talibanski čelnik je to demantirao. Navodni Osamin prijatelj kaže kako se Osama nalazio sa svim vođama terorističkih skupina uglavnom osobno.

Muškarac kaže kako mu je čelnik Al Qa'ide bio najbolji prijatelj. Osama je prije smrti navodno bio zabrinut za svoju sigurnost i za financijsko stanje, piše Daily Mail. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene