Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brutalno ubojstvo

Tijelo liječnika našli u šumi nakon šest mjeseci, nudi se nagrada od 5000 eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Šest mjeseci od nestanka policija je u šumi u Njemačkoj pronašla tijelo liječnika koji je brutalno ubijen. Nudi se nagrada od 5000 eura za korisne informacije.

U šumi kod njemačkoga grada Triera pronađeno je tijelo liječnika Steffena Brauna, koji je nestao 30. prosinca. Policija sumnja da je brutalno ubijen, a njegov je automobil zapaljen. 

Taj je ortoped još 30. prosinca prošle godine bio na svojem radnom mjestu, međutim nakon tog dana više nije viđen te je 3. siječnja prijavljen njegov nestanak. 

Pročitajte i ovo Suđenje Gabrielu Fortinu Užas u Francuskoj HR ubojica pred sudom: Ubio je tri žene, godinama je opsesivno spremao ubojstva, a sve zbog jednog razloga

Istog dana šetač je pronašao liječnikov automobil u plamenu u šumovitom području, 45 kilometara od Braunova rodnoga grada Gerolsteina.

Crnu Ford Fiestu netko je zapalio benzinom. Liječnik koji je živio s obitelji nestao je bez traga. Policija sumnja na to da je ubijen već oko Nove godine.

U utorak 13. lipnja istražitelji su konačno u šumovitom području blizu Rockeskylla pronašli liječnikovo tijelo. Tijelo je pronađeno desetak minuta vožnje od liječnikove kuće, piše Fenix magazin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija sve istražuje Otkriveni novi detalji stravičnog zločina u Pančevu: Supruga se nekoliko dana prije tragedije žalila susjedima

"Bilo je to namjerno i brutalno ubojstvo", rečeno je iz policije.

Policija i državno odvjetništvo u Trieru sada hitno traže svjedoke koji bi pomogli u rasvjetljavanju zločina. Predviđena je i nagrada od 5000 eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene