Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u tvornici

Nadzorne kamere snimile podmetanje požara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bangladeška policija je uhitila dva djelatnika tvornice u industrijskoj zoni Ashulia nakon što su, prema snimkama nadzorne kamere, podmetnuli požar.

Snimka s nadzorne kamere prikazuje ženu sa svijetloljubičastom maramom i tradicionalnom odjećom kako prolazi kroz prostoriju. Ona je nakratko nestala ispod stola, a nakon nekog vremena se ponovno vidi kako šeta kroz prostoriju. Dim je odjednom počeo sukljati i ubrzo je ispunio gotovo čitavu prostoriju. Radnici su dotrčali počeli ga gasiti, a dotična žena je bila s njima i pomagala im da ga ugase.

>> Požar u tvornici tekstila: Radnike zarobila vatra, više od stotinu stradalih

Snimka, koju je prikazala jedna njihova televizija, stigla je samo nekoliko dana nakon što je u Bangladešu izbio najgori industrijski požar u kojem je poginulo više od 100, a ranjeno više od 150 ljudi. Vlada je za tu katastrofu okrivila radnike koji su sabotirali rad tvornice, javlja Reuters.

Bangladeš ima oko 4.500 tvornica odjeće te je najveći svjetski izvoznik odjeće nakon Kine. Nakon druga dva incidenta koja su se dogodila u tvornicama, među proizvođačima se pojavila zabrinutost da su ovo napadi na industriju.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene