Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobrodošli u ...

Na njegovim ulicama priča se 300 jezika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
London - grad zabave, glazbe, umjetnosti, mode, grad koji nikad ne spava, a o kojem je priču za novu emisiju snimila ekipa Provjerenog.

Ekipa Provjerenog vodi vas u grad s najvećom mrežom podzemne željeznice na svijetu, grad koji zovu prijestolnicom zabave, a na čijim ulicama se može čuti otprilike 300 različitih jezika, među kojima, naravno, i hrvatski. London je grad u kojem uvijek trebaš više novca nego što ga zarađuješ, tako barem kažu mladi s kojima je razgovarala ekipa Provjerenog. Emma i Andrey rođeni su u Londonu, ali za Hrvatsku ih veže njihova majka koja je rođena u Splitu.

Pročitajte i ovo Joško Svaguša puši na balkonu bizarna priča Puši na balkonu i nije ga briga: Bivši predsjednik Hajduka i dalje ne izlazi iz stana koji je odavno prodao! Provjereno: dječak s invaliditetom - 5 Priča Provjerenog Ante je rođen bez ruku, ali tvrde im da je to – privremeno: "Teško je opisati taj šok, iznenađenje i bol"

"Svi rade najmanje jedan do dva posla da mogu živjeti ovdje, dosta je teško", iz iskustva priča Emma. "Ovdje se više živi za raditi, u Hrvatskoj se radi za živjeti, to ti je razlika najveća", jednostavno objašnjava Andrey.

Koliko se naša svakodnevica uistinu razlikuje od londonske, doznajte u četvrtak u Provjerenom u 22:35!

 


Aktivirajte 7 dana besplatnog pristupa na OYO najkasnije do 7. lipnja i uživajte u filmovima, serijama i emisijama besplatno!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene