Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako može na Busha...

Na meti cipela našao se i Dodik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon američkog predsjednika Georgea Busha, na metu trenutno jedne od najpopularnijih internet igrica, one gađanja cipelom, došao je i premijer Republike Srpske i čelnik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik, vijest je koju su u srijedu prenijeli gotovo svi internetski portali u BiH.

Po uzoru na igricu osmišljenu nakon nedavnog incidenta u kojem je irački novinar Al Zaidi cipelama gađao američkog predsjednika Busha prigodom tiskovne konferencije u Bagdadu, bosanskohercegovački internetski portal bhraja.co.ba napravio je sličnu igricu u kojoj posjetitelji cipelama gađaju Dodika.

Pročitajte i ovo Ilustracija kao u bajci Traži se Pepeljuga! Postolar ispred radionice našao cipele, popravio ih i objavio na Facebooku, a onda je krenula lavina Ilustracija Pljačka na krivoj nozi Provalili u trgovinu cipelama, ukrali 200 tenisica i pobjegli: Na jedno nisu pazili, sad imaju nezgodan problem

'Ako političarima ne možete ništa, možete im makar u virtualnom svijetu', istaknuo je autor igrice. Nakon završetka 'cipelarenja' premijera RS-a u internetskoj igrici slijedi himna BiH s izmišljenim tekstom 'Bosno mila mati, Hercegovino. Ti ćeš vječno zemlja biti".

Srpski čelnik Dodik u svojemu entitetu uživa simpatije najvećeg broja građana, dok ga se istodobno u većinskom bošnjačkom dijelu BiH smatra najvećim neprijatelj države BiH. Strani diplomati Milorada Dodika i Harisa Silajdžića kao neprestane rivale u sukobima smatraju najodgovornijima za zastoje u reformama u državi i na njezinu europskom putu. Stoga ne bi bilo iznenađenje da u Banjoj Luci osvane i igrica 'cipelarenja' Silajdžića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene