Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte govor

VIDEO Na Krim stigli pripadnici 'Četničkog pokreta'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačanje uskoj vojsci u vidu pet pripadnika srpskog 'Četničkog pokreta' stiglo je u srijedu u Sevastopolj.

Ruska agencija Itartas javlja kako su na Krim, točnije u grad Sevastopolj stigli 'srpski dobrovoljci' koji su se predstavili kao 'Četnički pokret'. 'Mi predstavljamo 'Četnički pokret' i nas možete usporediti sa kozacima u Rusiji. Naš cilj je da u ime srpskog naroda damo podršku ruskom narodu. U ovom trenutku je ovdje sve isto kao nekada u Srbiji. Zapad i Europa financiraju opoziciju i oni govore da žele u Europu, a sve je to laž',rekao je Milutin Mališić, koji se predstavio kao komandant četničke garde 'Vukovi', prenosi Alo.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Sevastopolj Sirene u Sevastopolju Novi udari na sjedište ruske crnomorske flote: Proglašena raketna i zračna opasnost

VIDEO Procurila snimka razgovora: Snajpere koji su sijali smrt na Majdanu angažirali organizatori prosvjeda?!

Mališić je rekao kako su njih pozvali kozaci te da su se odazvali jer je za vrijeme ratova u bivšoj Jugoslaviji postojao velik broj ruskih dragovoljaca koji su se borili na srpskoj strani. 'Naša je dužnost da budemo ovdje', rekao je Mališić.

Radi se o pet pripadnika 'Četničkog pokreta' koji kažu kako ne očekuju masovni dolazak dobrovoljaca iz Srbije jer su oni 'mali narod, ali gaje veliku ljubav prema Srbiji'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene