Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muslimani odgovoraju

Baghdadi postao sprdnja: 'Oprosti, brate, ne mogu doći, hvala na pozivu, drugi put'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa Islamske države Abu Bakr Al Baghdadi svojim pozivom na ustanak u Saudijskoj Arabiji, napade na Izrael, ustrajnost u daljnjim borbama te pozivom muslimanima da se pridruže 'svetom ratu' u Siriji i Iraku, izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Velik broj muslimana putem društvenih mreža, iskazao je svoje viđenje ISIS-a i njihovog vođe Al Bagdadija. Mnogi su na vrlo šaljiv nači odbili pozive da se pridruže džihadistima u ratu u Siriji i Iraku.

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Vladimir Putin Jedanaestero pritvorenih "Jeste li sigurni?" Rusija ne vjeruje da je za pokolj u Moskvi odgovorna Islamska država, prstom upiru na drugu stranu

PRIJETI IZRAELU I ZOVE NA POBUNU U SAUDIJSKOJ ARABIJI Vođa ISIS-a oglasio se prvom porukom nakon 7 mjeseci

'Gledam 'Ratove zvijezda' u nedjelju, možda kasnije', Oprosti ISIS, ovaj musliman se upravo probudio i treba kavu, također, božićni je vikend, vrijeme za obitelj', 'Oprosti, brate, ali imam neke ispite', 'Želiš reći da ti se moram priključiti prije nego vidim kako Leicester City osvaja Premier ligu? Nema šanse', samo su neke od poruka koje su muslimani ostavljali na Twitteru kaoreakcije na poziv Al Baghdahija.

 

Time su još jednom dokazali da većina muslimana preferira mir i stabilnost, te širenje miroljubive vjerske poruke koja je urezana u korijene islamske vjere, a ne mržnj koju šire džihadisti Islamske države.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene