Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mu prvi put

Objavljena snimka bizarne krađe: Muškarac ušao u izlog, glumio lutku i čekao da se dućan zatvori

Muškarac se u izlogu pravi da je lutka
Muškarac se u izlogu pravi da je lutka Foto: Varšavska policija
Muškarac je snimljen kako se pretvarao da je lutka u izlogu da bi nakon zatvaranja ukrao nakit.

Muškarac (22) je snimljen kako stoji u izlogu dućana u šoping centru u Varšavi, gdje je do zatvaranja držao torbu i pretvarao se da je lutka bez da je itko primijetio išta neobično.

Policija ga optužuje da je, kada se uvjerio da je sigurno, šetao centrom i tražio što bi mogao ukrasti te se na kraju odlučio za štand s nakitom, ali ga je u krađi uhvatilo osiguranje.

Pročitajte i ovo Ljudi pretražuju ruševine uništene zgrade nakon izraelskog bombardiranja u Rafi na jugu pojasa Gaze Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Izrael sravnio cijelu gradsku četvrt, očaj u Gazi sve veći: "Sve o čemu sam ikada sanjao i mislio da sam postigao je nestalo"

Osim toga, optužen je da je u drugom centru kasno navečer jeo u restoranu i čekao da se trgovine zatvore. Zatim je ušao u jedan od dućana, zamijenio odjeću koju je nosio za novu pa se vratio u restoran na još jedan obrok, izvijestio je BBC. Na kameri se može vidjeti da se u dućan ušuljao kroz djelomično spuštena vrata.

Muškarac se u izlogu pravi da je lutka Muškarac se u šoping centru ušuljao kroz vrata (Foto: Varšavska policija)

Policijski glasnogovornik Robert Szumiata spomenuo je i treći incident u kojem je isti muškarac čekao da se trgovine u šoping centru zatvore da bi uzeo novac iz više blagajni i pokušao ukrasti druge predmete.

Policija je objavila snimke nadzornih kamera, a optuženom muškarcu prijeti do 10 godina zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene