Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška ozljeda

Napao američkog veleposlanika i nožem mu isjekao lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neindetificirani muškarac napao je u četvrtak rano ujutro u Seulu američkog veleposlanika u Južnoj Koreji te mu nanio teške, ali ne i po život opasne ozljede lica.

Američki veleposlanik u Južnoj Koreji, 42-godišnji Mark Lippert napadnut je u središtu Seula, dok je prisustvovao radnom doručku na forumu koji se održavao u glavnom južnokorejskom gradu, posvjedočio je za agenciju Reuters jedan od učesnika foruma.

Zasad nepoznati muškarac napao je Lipperta oštrim predmetom i napravio mu nekoliko posjekotina na licu. Američki veleposlanik je obliven krvlju odvezen u bolnicu, a iz Bijele kuće su objavili da njegove ozljede nisu opasne po život.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Južnokorejska policija još uvijek istražuje cijeli slučaj i zasada nitko nije u mogućnosti otkriti više detalja o identitetu napadača i njegovim motivima za napad na američkog veleposlanika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene