Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezapamćen zločin u BiH

Kraj drame: Bodibilder koji je na Instagramu prenosio ubojstvo supruge upucao se pred policijom

Nakon stravičnih ubojstava koje je počinio, Nermin Sulejmanović ubio se pred policijom.

Muškarac je u petak u Gradačcu ubio suprugu te još dvije osobe. Ubojica je uživo prenosio snimku na Instagramu, a riječ je o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitness treneru koji je od ranije poznat policajcima.

Muškarac se ubio pred policijom, doznaje Klix.ba.

Pročitajte i ovo Ilustracija pokraj Šolte Uginuo dupin u Dalmaciji: Na tijelu mu pronašli dvije rane

Video ubojstva supruge je vrlo uznemirujući. Snimka je užasno potresna, a krv se vidi posvuda. Prikazano je kako je upucao suprugu iz pištolja.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja u Istri Aleksej Orel FOTO Pronađen je nestali aktivist za kojim je tragala cijela Istra: "Kritično je, u induciranoj komi"

Pročitajte i ovo Nestala osoba Pomozite policiji Jeste li je vidjeli? Prije tri dana žena se udaljila od kuće i tada joj se gubi svaki trag

"Evo da vidite kako izgleda ubojstvo uživo", poručio je pomahnitali ubojica, piše Avaz.ba. Sve to napravio je pred očima malog djeteta te se na snimci čuje djetetov plač.

Priopćenjem se oglasila i tamošnja policija, koja je naglasila da je u petak muškarac upotrijebio vatreno oružje i da je prema prvim informacijama više osoba ozlijeđeno.

Policija je intenzivno tragala za ubojicom, a o cijelom događaju je obaviješten i kantonalni tužitelj. Na teren su i timovi postrojbe policije za specijalnu potporu.

Kako piše Klix.ba, prema novim saznanjima, nakon ubojstva supruge Sulejmanović se nije zaustavio te je nastavio svoj krvavi pohod, a kako je potvrđeno iz Tužiteljtstva Tuzlanskog kantona, ubijene su najmanje tri osobe. Također, ima nekoliko ranjenih.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene