Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Informacije govore da je teško bolestan

Mubarak bogatiji od Billa Gatesa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak možda je ozbiljno bolestan, rekao je egipatski veleposlanik u SAD-u na američkoj televiziji nekoliko dana nakon Mubarakova odlaska s vlasti.

Veleposlanik Sameh Šukri prvi je egipatski dužnosnik koji je spomenuo mogućnost da je bivši predsjednik države bolestan. 'Imam informacije da je lošeg zdravlja', rekao je veleposlanik Šukri u emisiji Today NBC-ja i dodao da ne može biti detaljniji.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

>> Švicarska blokirala Mubarakove milijarde

Hosni Mubarak (82) u je odstupio nakon 30 godina vladavine i smjestio se u crvenomorskom odmaralištu Šarmu el Šeiku.
Dva kairska lista su objavila da je Mubarak slaba zdravlja, da odbija piti lijekove, depresivan je i u svojoj je rezidenciji u Šarmu el Šeiku je navodno već nekoliko puta izgubio svijest. Te tvrdnje nitko nije potvrdio.

Prema pisanju njemačkog Bilda bogatstvo Hosnija Mubaraka se procijenjuje na čak 70 milijardi dolara pa je bogatiji i od Billa Gatesa koji je zaradio 'samo' oko 53 milijarde dolara. Zanimljivo je da je Mubarak zarađivao samo 808 dolara mjesečno pa se Egipćani s pravom pitaju kako se obogatio, a najvjerojatniji odgovor je pljačka države i njenih poduzeća.(J.G./Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene