Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U ZRAKU

Pilot NAMJERNO srušio zrakoplov u kojem su poginule 33 osobe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot je ignorirao zvukove upozorenja u kokpitu kao i lupanje po vratima, što se jasno čuje na snimkama iz srušene letjelice.

Prema izvješću Instituta za civilno zrakoplovstvo Mozambika prošlomjesečna avionska nesreća bila je namjerna. Naime, pilot je namjerno srušio zrakoplov u kojem su poginule 33 osobe, piše BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija u sjeverozapadnoj Kanadi Srušio se mali putnički avion koji je prevozio radnike: Samo jedna osoba preživjela Policija u selu Yablonovo prevozio ukrajinske zarobljenike Misteriozni objekti ispadali iz ruskog aviona netom prije nesreće?

NOVI VIDEO NESREĆE: Ovako se avion Asiane srušio, kotrljao po pisti, klizio, zapalio...

Zrakoplov je 29. studenog letio iz glavnog grada Mozambika Maputa prema Angoli kad se srušio u Namibiji. Šef Instituta za civilno zrakoplovstvo rekao je kako postoje indicije da pilot izveo niz manevara koji su doveli do rušenja letjelice, a istraga se i dalje nastavlja.

Pilot Hermino dos Santos Fernandes ignorirao je zvukove upozorenja u kokpitu kao i lupanje po vratima, što se jasno čuje na snimkama iz srušene letjelice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene