Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postao viralni hit

Mostarac zapalio društvene mreže savjetom: "Ako trebate na mirovinsko, morate biti ovako odjeveni"

Mostarac je u ponedjeljak trebao u Zavod za mirovinsko osiguranje. Problem je bio što mu ulazak nije bio dopušten u kratkim hlačama. Svojim savjetom kako ući u mirovinsko zapalio je društvene mreže.

Velike vrućine nagnale su Mostarca da bude kreativan. Htio je ući u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje u kratkim hlačama, ali ulazak mu je bio zabranjen.

Dosjetio se i drugi put u mirovinsko ušao u haljini. Svoj nesvakidašnji dolazak je ovjekovječio fotografijom koju je podijelio na Facebooku, a koju objavljujemo uz njegovu dozvolu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobro je imati na umu Što kad se na trajektu dogodi nesreća ili šteta na automobilu: Znate li što trebate učiniti?

"Ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni i obuveni u cipele ili opanke zvane kalose. Pozdrav, nemojte zaboraviti", napisao je na Facebooku.

Komentari na fotografiju koju je objavio su urnebesni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poslali savjete Obrtnici reagirali na natpise o majstorima-prevarantima: Evo kako se možete zaštititi

"Rođo, ja mislila da si na psihijatriji", "Treba malo kraća suknja i sve prolazi", "Jel' moraju noge bit obrijane ili smiju bit čupave", "Bravo za tebe, a ovi nadobudni portiri misle da su 'bogovi'. Oni trebaju znati sve - kuda, kome i zašto si došao", neki su od komentara.

Mostar je poznat po visokim temperaturama ljeti. U utorak je temperatura zraka dosegnula 36 stupnjeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene