Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čisti adrenalin

Morski pas 'ljudožder' ga prevrnuo iz kajaka, on otišao po osvetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Morski pas bik je doplivao u društvu desetak 'prijatelja' te je pravo malo čudo da niti jedan nije muškarca napao dok je plivao prema brodu.

Amerikanac Ben Chancey (42) mogao je prije nekoliko dana poginuti na obali ispred floridskoga grada Stuarta, međutim unatoč tome što ga je agresivni morski pas bik prevrnuo iz kajaka, nije se dao ustrašiti već se vratio u more i naposljetku ga uhvatio.

Pročitajte i ovo Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe Napad morskog psa More puno krvi VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano

Chancey je zapravo tog dana pokušao izloviti golemu kirnju, međutim nakon što je ona ispustila iz usta mamac, na njega je navalio morski pas bik koji je doplivao u jatu s desetak 'prijatelja'.

Doslovce da umreš od straha: Morski pas pokušao zaskočiti ronioce s leđa

"Borili smo se otprilike dvadesetak minuta, vukao me kamo je htio, a onda se podvukao ispod kajaka i prevrnuo me", ispričao je Chancey, čija je pustolovina ostala zabilježena na kameri.

"Najprije sam se htio vratiti na kajak, a onda sam shvatio da to ipak nije dobra ideja i zaplivao prema brodu", dodao je Amerikanac, koji se odmah pribrao i vratio u akciju.

SNIMLJEN NAJVEĆI IKAD? Mrcinu od šest metara potapšao po peraji

Nedugo potom je dovršio posao i izlovio psinu, koja je također taj dan imala sreće. Naime, nakon par fotografija za uspomenu, društvo ju je ipak odlučilo vratiti u more.

Dodajmo priči podatak da su bikovi na glasu kao jedna od najopasnijih vrsta morskih pasa po ljude, te su u samo posljednja tri tjedna duž američke obale napali nekoliko ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene