Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trag preko srpskog biznismena

Mladić u Kini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Mladić, sin odbjeglog generala Mladića, prošle je godine s valjevskim biznismenom Vidojem Vujićem putovao na Sajam privrede u Kinu. Je li Darko tamo išao kako bi se našao s ocem?

Ovaj podatak, koji je srbijanskom Pressu potvrdio i sam Vujić, otvara pitanje što je Darko Mladić zapravo tražio u Kini? Što je vlasnik male firme 'Impakt' koja je smještena  u garaži obiteljske kuće generala Mladića na beogradskom Banovom brdu, imao tražiti na kineskom sajmu?

Pročitajte i ovo Drago Matanović Primio, a nije smio Ponovno nakon dvije godine! Povjerenstvo pokrenulo postupak protiv glavnog inspektora obrane Sergej Šojgu, Vladimir Putin rat u Ukrajini Ruski general iskreno progovorio o strašnoj situaciji na bojišnici: Pogledajte što ga je snašlo nakon toga

>> Mladić je bolestan, živi u brdima i čuva ovce?

>> Mladić se skrivao u tri vojna objekta i u beogradskim stanovima?

Put i boravak Darka Mladića u Kinu platio je Vidoje Vujić, koje srbijanske vlasti odavno tretiraju kao financijera odbjeglog generala. Nameće se pitanje je li Darko Mladić išao u Kinu kako bi se sastao s ocem?

Vujić i Mladić prošle su godine istim avionom putovali na nekoliko dana u Kinu, a razlog je bio uspostavljanje poslovne suradnje s kineskim firmama. Ova informacija bila je ključna da se proteklog tjedna napravi pretres Vujevićevih poslovnih prostorija i obiteljske kuće. 

Vidoje Vujić potvrdio da da je zajedno s Darkom Mladićem išao u Kinu.

'Točno je da sam bio u Kini na Sajmu privrede i točno je da je i Darko Mladić išao, ali je isto tako istina da nas dvojica nismo bili jedini srpski biznismeni koji su u Peking letjeli direktnom linijom iz Moskve. I čemu ta priča? Juri li država Darka Mladića ili njegovog oca? Neka kažu otvoreno! Darka do prije godinu i pol nisam ni poznavao, a o generalu nikada nismo razgovarali. Ja ga nikada nisam upoznao', izjavio je Vujić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene