Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Mladić se nikada neće predati, prije će se ubiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Siguran sam da se nikada neće predati, da je htio, već bi to napravio. Ako mu priđu blizu, neće im se živ dati u ruke. Znam ga dobro, siguran sam da će se prije ubiti', izjavio je Goran Mladić, nećak generala Ratka Mladića, u ekskluzivnom intervjuu za srbijanski Press.

Goran Mladić napominje kako ne zna gdje se najtraženiji haški bjegunac nalazi, ali ne isključuje mugućnost da je u Rusiji ili Bjelorusiji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oduševljava snagom volje Goran Bare pojeo buket cvijeća, a dovršava i novi album Slika nije dostupna Uloženi milijuni eura Plinofikacija Dalmacije: Prvi na redu Zadar

>> Uhićenje Ratka Mladića najkasnije krajem kolovoza?

>> Mladić je bolestan, živi u brdima i čuva ovce?

'Siguran sam da se neće predati, jer da je htio, to bi već napravio. Neće im živ pasti u ruke, to vam garantiram. Znam kako razmišlja i siguran sam da će se prije ubiti nego što će se dati uhititi', kategorično je za Press izjavio Goran Matić.

Negira navode da se njegov stric, prerušen kao Karadžić, slobodno šeće po Srbiji. Također je demantirao nedavne tvrdnje anonimnog bečkog Srbina koji govori da se njegov stric nalazi u jednom od Titovih bunkera na granici s Makedonijom, te da tamo, okružen specijalcima, čuva ovce. 

Goran Mladić kaže kako obitelj nema nikakve kontakte s Ratkom, no gotovo su uvjereni da on nije u Srbiji.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene