Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Spiritulni ritual'

Mladić konzumirao halucinogenu biljku pa preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Kylea Nolana, 18-godišnjaka iz Kalifornije put u Peru bio je fatalan. Umro je nakon konzumiranja halucinogene biljke tijekom rituala u centru Shimbre Shamanic.

Nolanova obitelj vlasti su o nestanku sina obavijestili nakon što se nije vratio s putovanja kako je bilo planirano 27. kolovoza. Ubrzo je pokrenuta potraga te je pronađeno njegovo tijelo, piše Time.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Peruanska policija potvrdila je da je mladi Amerikanac pronađen zakopan na posjedu duhovnog odmorišta u centru Shimbre Shamanic, gdje je konzumirao drogu 22. kolovoza.

>> Poludio od droge, pomislio da je vukodlak te ubio i pojeo psa

Uhićen je šaman koji je vodio ritual, Jose Manuel Pineda te još dva muškarca koja su priznala da su zakopali Nolana. Pineda je policiji ispričao da je mladić umro jer je uzeo preveliku dozu halucinogene biljke ayahuasca koja se konzumira u obliku napitka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene