Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavio izbornu kampanju

Mladen Ivanković Lijanović PUŠTEN iz pritvora: 'Ne znam zašto sam uhićen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladen Ivanković Lijanović ujedno je predsjednik Narodne stranke "Radom za boljitak" (NSRzB) koja čini dio vladajuće većine u Federaciji BiH.

Zastupnik u parlamentu Bosne i Hercegovine Mladen Ivanković Lijanović u četvrtak je pušten iz pritvora Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) u kojega je doveden nakon uhićenja u srijedu, izvjestili su lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru U Sarajevu održan prosvjed podrške Palestincima - 7 "Uništava sve pred sobom" FOTOGALERIJA U Sarajevu održan prosvjed podrške Palestincima: "Izrael je najgori okupator na svijetu"

'Ne znam zašto sam uhićen. Jučer su mi rekli da sam uhićen, a danas su me pustili. Sve to neće nas spriječiti u vođenju izborne kampanje', kazao je Ivanković Lijanović za BHRT po izlasku iz sjedišta SIPA-e u Istočnom Sarajevu.

 Braća Lijanović noć proveli u policiji: 'Dali su iskaze i odbaculi sve optužbe'

Odvjetnica Nada Dalipagić koja zastupa četvoricu braće Ivanković Lijanović izjavila je kako Tužiteljstvo BiH neće tražiti pritvor za ovog državnog zastupnika.

Mladen Ivanković Lijanović ujedno je predsjednik Narodne stranke "Radom za boljitak" (NSRzB) koja čini dio vladajuće većine u Federaciji BiH.

U pritvoru SIPA-e ostali su zamjenik predsjednika vlade Federacije BiH i ministar poljoprivrede Jerko Ivanković Lijanović te entitetski ministar trgovine Milorad Bahilj, također član NSRzB.

Oni će tijekom dana zajedno s ostalim uhićenima biti predani Tužiteljstvu BiH koje će odlučiti hoće li od Suda BiH zatražiti da im odredi pritvor ili nametne mjere zabrane napuštanja BiH.

U sklopu istrage kodnog naziva "Meso" četrnaest osoba tereti se za utaju poreza, zloporabu fondova namijenjenih za poljoprivredne poticaje te preprodaju zaliha Direkcije robnih rezervi FBiH. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene