457966
457966
457966
457966
457966

MISTERIOZNA DJEVOJKA INTRIGIRA RIMLJANE Nitko ne zna tko je

Misteriozna beskućnica koja živi u Rimu rekla je lokalnoj policiji da je iz Velike Britanije, ali njezin identitet i dalje nije poznat. Mnogi su se ponadali da se radi o Madeleine McCann nestaloj 2007.

 
 
 
 
Misteriozna djevoja u Rimu (Foto: Nestale osobe)
Misteriozna djevoja u Rimu (Foto: Nestale osobe)

Talijanske vlasti nastoje otkriti identitet mlade žene koja nema putovnice, odbija primiti novac te razgovara samo na engleskom.

Otkad se za njezin slučaj doznalo u javnosti, nagađa se da bi se moglo raditi o nekoliko nestalih djevojaka, među kojima je i Madeleine McCann koja je nestala u portugalskom ljetovalištu 2007. godine kada je imala tri godine.

Policiji u Rimu rekla je da misteriozna djevojka ima 20 godina te da je iz Velike Britanije iako ovo nije moglo biti potvrđeno jer uz sebe nema dokumente. Kada je upitana kako se zove dala je nekoliko različitih imena, pa nije sasvim jasno niti kako se zove, piše Daily Mail.

Londonska policija odbacila je nagađanja da bis e moglo raditi o Madeleine McCann, koja bi danas imala 13 godina. Tvrdnju da bi se moglo raditi o toj djevojčici odbacile su i udruge za nestale osobe navodeći da je Madeleine imala jasan i prepoznatljiv znak na šarenici oka.

Aktivisti kažu da djevojka sliči na nekoliko nestalih djevojaka - Amandu Adlai, koja je oteta u Michiganu 2008. i Mariju-Brigitte Henselmann, koja je nestala u Njemačkoj iste godine.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se