Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suvremena Pepeljuga

Misterij neriješen već 20 godina: Netragom nestala, a za sobom ostavila cipelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već dvadeset godina australska policija traga za djevojkom koju nazivaju i suvremenom Pepeljugom - za sobom je ostavila jednu cipelu.

Talentirana australska plesačica Revelle Balmain nestala je 5. studenog 1994. godine, neposredno prije početka velike turneje koju je trebala imati po Japanu.

Pročitajte i ovo Objekt na australskoj plaži Tajanstveni metalni cilindar VIDEO Napokon riješen misterij: Otkriveno što je zapravo misteriozni objekt koji se nasukao na australskoj plaži Ilustracija POJAVILA SE SNIMKA VIDEO Misteriozna sjena mogla bi kriti tajnu nestanka tinejdžera koji je skočio s kruzera u more

Nestanak je prijavila njena majka, a u četiri različite ulice u predgrađu Sydneya pronađene su Revelline stvari - torbica sa šminkom, dnevnik, ključevi stana i jedna cipela.

Misterij nestanka Kim Jong Una nije jedina bizarnost u toj zemlji...

Nakon početka istrage doznalo se kako je plesačica vodila dvostruki život kao escort djevojka. Na dan nestanka imala je jednu mušteriju, no nakon odrađenog posla je otišla. Tada joj se gubi svaki trag.

Iako neki nakon dvadeset godina vjeruju da je djevojka ubijena, počinitelj tog dijela još uvijek nije pronađen, a još uvijek stoji i nagrada od 250.000 australskih dolara koje je vlada novog Južnog Walesa ponudila onome tko pruži neki trag do nestale djevojke, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene