Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Miss Amerike mora na rehabilitaciju zbog opijanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miss Amerike Tara Conner, koja je izložena kritikama zbog čestog obilaska barova i opijanja prije punoljetnosti, moći će zadržati svoju titulu ali uz uvjet da ode na rehabilitaciju, objavio je suvlasnik licence za izbor Miss Universe u SAD, Donald Trump.

"Oduvijek sam vjerovao u drugu priliku", rekao je na konferenciji za tisak, Trump poznat po svojim poslovnim uzletima i padovima. Kazao je kako mu je Tara Conner objasnila da je došla iz malog grada u Kenntuckyu i da je upala u "vrtlog" New Yorka.

Pročitajte i ovo Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Završila putovanje po Africi Prva dama SAD-a prvi put komentirala Trumpove poteze: ''Nekad me posluša, a nekad ne'' Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Tko će imati kontrolu? Dramatičan dan u Americi: "Zaklinjem se danas, ja sam nedužan po ovoj optužbi"

"To je priča koja se dogodila već puno puta mnogim ženama i muškarcima koji su došli u 'Veliku jabuku'. Hjeli su svoj komad 'Velik jabuke' i otkrili da to nije tako lako", dodao je Trump.

Conner je titulu osvojila u travnju i od tada živi u New Yorku.
Nedavni medijski napisi o njezinom opijanju izazvali su broje kritike zbog toga što je bila maloljetna. Tek je u ponedjeljak napunila 21 godinu.

Trump je rekao kako su se dogovorili da Tara ode na rehabilitaciju, te dodao kako misli da će ona biti "sjajan povratnik".

Uplakana misica se na konfrenciji zahvalila Trumpu na pruženoj drugoj prilici koja joj puno znači i obećala da ga neće razočarati.

"Rehabilitacija" ili liječenje od ovisnosti, u SAD je postalo
univerzalno utočište za javne osobe kada se nađu u središtu neke afere ili im se otkrije problametično ponašenje, pa su tako na rehabilitaciji posljednjih mjeseci završili republikanski kongresmeni Mark Foley i Bob Ney, vodeći baptistički propovjednik Ted Haggard, komičar Robin Williams i mnogi drugi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene