Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi više u kolica

Majka bebe koja je pala pod vlak: Htjela sam skočiti za njim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja je bespomoćno gledala kako kolica u kojima je njezino dijete padaju pod vlak na željezničkoj stanici u Melbournu, ispričala je medijima kako se sve dogodilo.

Stomatologinja Shweta Verma koja je putovala sa svojim jedinim djetetom vlakom prvi puta, rekla je kako joj je vrijeme koje je trebalo strojovođi da zaustavi vlak potpuno izgubljeno u sjećanju, piše Daily Mail. Sjeća se tek trenutka kada je čula kako njezino dijete plače. 29-godišnja Shweta Verma rekla je kako je u prvom trenutku pomislila da je izgubila svog šestomjesečnog sina Saurisha. ‘Mislila sam da sam izgubila svoje dijete, koje volim više od bilo čega na svijetu’, rekla je Verma iz Melbourna. Ispričala je kako je otkočila kolica jer se pripremala ući u vlak, ali je u jednom trenutku pustila kolica kako bi povukla hlače.

Pročitajte i ovo Ilustracija putnički i teretni vlak Sudar dva vlaka u Beogradu: Ima više ozlijeđenih Iskustvo koje mijenja život! Pokrovitelj Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj DiscoverEU: Nina je jedna od onih koji su iskoristili besplatno putovanje vlakom za mlade u Europskoj uniji

>> 'Svi smo dobro, ali žena se uzruja kad vidi snimku'

>> VIDEO: Vlak naletio na kolica, beba čudom preživjela

‘To je prvi put da sam s njim putovala vlakom, i mislila sam da će sve biti u redu. Kolica su bila zakočena, ali kako se vlak približavao počela sam se pripremati. Otkočila sam kolica i s njih skinula ruke samo na sekundu. Odjednom su počela kliziti platformom veoma brzo. Pokušala sam ih dohvatiti, ali više nisam mogla. Razmišljala sam da skočim za njima i dalje od tog trenutka se ne sjećam. Sve se događalo tako brzo i zastrašujuće. Sjećam se tek da sam čula da beba plače i bila sam sretna jer to je značilo da je živ’, rekla je Verma. Dječaka su ispod vlaka pronašli radnici na željeznici i dali ga majci. ‘Držala sam Saurishija u svojim rukama. Ljudi su mi govorili da to ne bih trebala raditi u slučaju da ima neke unutarnje ozlijede, ali u tom trenutku ga nisam htjela pustiti. U bolnici su otkrili da dječak ima tek nekoliko manjih ogrebotina. No, Verma kaže kako od tog incidenta histerično plače svaki puta kad ga želi staviti u kolica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene