Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mirovnjaci UN-a seksualno zlostavljaju djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljivo je da za sve zločine u ratovima diljem svijeta nitko nikad nije ozbiljnije prozvao mirovnjake i humanitarce Ujedinjenih naroda. Svoj glas digla je britanska nevladina udruga ''Spasimo djecu''.

Mirovnjaci Ujedinjenih naroda uz ostalo i seksualno zlostavljaju djecu u svim kriznim područjima u svijetu.

Pročitajte i ovo Prisluškuje li Rusije njemačke oružane snage? Objavljen tajni razgovor Rusija prisluškuje njemačku vojsku? ''Ovo bi moglo biti vrlo ozbiljno'' Ilustracija Zabrinjavajuće izvješće "Zapad se suočava s opasnom sigurnosnom situacijom": Operiraju po Europi, imaju mrežu civila, svi se moraju odazvati i pomoći

Neke su od žrtava i mlađe od 6 godina. Prijave, stoji u izvješću britanskih humanitaraca, podnijeli su samo oni najhrabriji 

''Ovo je naše najnovije izvješće i uvjereni smo da pored stotine prijava postoji broj neprijavljenih koji ne možemo ni zamisliti. Vjerujemo da je riječ o šutnji iz straha. Učinimo nešto, potaknimo razne organizacije da se aktiviraju i pomognu toj djeci da konačno progovore', kaže Corrina Csaky iz nevladine udruge Spasimo djecu.

Ova strašna istina vraća nas u naše vrijeme. Vrijeme rata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, vrijeme bordela izmišljenih za zabavu UN-ovih mirovnjaka i humanitaraca te nikad istraženih priča što se u njima i s kim zapravo odvijalo.

Kao što ni danas ne znamo koliki je njihov stvaran doprinos srebreničkom pokolju. U Haagu tek nedavno doznajemo kako je na štetu Hrvatske UN-ov poručnik Leslie izmišljao brojeve što mrtvih što bombi u Kninu. 

A  glavni UN-ov general Foran tome je davao legitimitet. Za što onda UN-ovci služe? Za zlostavljanje djece, poticanje pokolja i špijunažu? Vijeće sigurnosti nikad se nije potrudilo dobiti odgovore na ta pitanja!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene