Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naglo prekinuo intervju

Ministru vanjskih poslova BiH pozlilo tijekom intervjua, hitna ga odvela u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i predsjednik Socijaldemokratske partije Zlatko Lagumdžija u stabilnom je stanju nakon što je proveo noć u sarajevskoj bolnici gdje je smješten jučer navečer.

'Napravljena je kompletna dijagnostika i svi vitalni parametri su stabilni', kazala je Jandrić, dodajući kako bi Lagumdžija tijekom dana trebao biti pušten iz bolnice.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija smješten je sinoć u bolnicu, nakon što mu je pozlilo tijekom gostovanja u programu TV Federacije BiH (FTV).

Zlatko Lagumdžija je naglo prekinuo intervju u studiju FTV-a zatraživši iznenada čašu vode, a potom je ustao iz stolice i nestao izvan vidokruga kamere. Voditeljica je potom rekla da prekida emisiju zbog izvanrednih okolnosti.

Prema dostupnim informacijama, po Lagumdžiju su odmah nakon toga došla kola hitne pomći koja su ga prevezla na odjel hitne medicine Kliničkog centra u Sarajevu. Iz bolnice su potvrdili da je Lagumdžija zadržan na pretragama, a stanje mu je navodno stabilnije.

Glasnogovornica Kliničkog centra Biljana Jandrić izjavila je kako je Lagumdžijino stanje stabilno, te da mu je pozlilo zbog iscrpljenosti, a zbog opreza bit će zadržan u bolnici do jutra. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene