Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova nada

LET MH370 Ovaj čovjek našao je jedini komad nestalog zrakopova, a sad je našao i drugi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošle godine je pronašao dio krila nestalog malezijskog zrakoplova na letu MH370, a sad je stanovnik francuskog otoka Reunion u Indijskom oceanu pronašao još jedan mogući fragment tog nestalog zrakoplova.

Johnny Begue je čisteći plažu u srpnju 2015. naišao na komad krila nestalog malezijskog zrakoplova na letu MH370, a nedavno je pronašao i još jedan mogući komad tog nestalog zrakoplova i odmah ga predao lokalnim vlastima na analizu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ipak dokazi? ZNAČAJNO OTKRIĆE Misterij nadomak rješenja? Slika nije dostupna I dalje misterij MH370 Dvije godine nakon nestanka obitelji žrtava traže da se potraga nastavi

Ovaj put, Begue je trčao uz obalu mora, kad je primijetio predmet veličine 40x20 centimetara, koji je plavo-sive boje. Za agenciju AFP je rekao da je taj predmet bio iste konstrukcije kao i onaj kojeg je pronašao u srpnju 2015. godine.

Komad krila koji je pronašao prošle godine, jedini je dio tog nestalog zrakoplova dosad pronađen, a Begue otad stalno pregledava obale i uvale po otoku Reunion.

"Treba tražiti po lošem vremenu, jer more tad izbaci puno predmeta", priča on.

Boeing 777 na letu MH370 nestao je na putu iz Kuala Lumpur u Peking 8. ožujka 2014., s 239 putnika i članova posade.

Istražitelji vjeruju da je letio tisućama kilometara izvan rute prije nego je pao u ocean kod Australije.

Uzrok nestanka nije poznat. Istraga nije utvrdila ništa sumnjivo u financijskim, medicinskim ili osobnim podacima o pilotima ili posadi. Iduće izvješće o nesreći bit će objavljeno u utorak.

Obitelji putnika malezijskog zrakoplova MH370 smatraju da se dvogodišnja potraga za nestalim zrakoplovom mora nastaviti i poslije lipnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene