Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Meksiko: U pucnjavi u zračnoj luci ubijena 3 policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica policajaca ubijena su u ponedjeljak u pucnjavi do koje je došlo u međunarodnoj zračnoj luci u Mexico Cityju kada su pokušali privesti trgovce drogom, objavilo je ministarstvo javne sigurnosti.

Dvojica policajaca smrtno su stradala na mjestu događaja, a treći je podlegao ozljedama na putu prema bolnici. Ministarstvo je izvijestilo kako je riječ o grupi saveznih policajaca koji su već neko vrijeme radili na tom slučaju te su pokušali privesti nekoliko osoba sumnjivih zbog umiješanosti u trgovinu drogom. Sumnjivci su, primijetivši da su opkoljeni, odmah počeli pucati na policajce te su im uspjeli umaknuti.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

>> U napadu na rehabilitacijski centar u Meksiku ubijeno 11 ljudi

Glasnogovornik zračne luke rekao je kako je do pucnjave došlo u poslijepodnevnim satima na terminalu 2 te da je cijeli incident snimljen sigurnosnim kamerama. Policija je preuzela snimke kako bi ušla u trag trgovcima drogom. Glasnogovornik je također kazao kako se zračni promet nastavio odvijati bez problema te da operacija nije utjecala na kašnjenja u polijetanjima i slijetanjima zrakoplova, no pucnjava je prouzročila paniku među putnicima koji su se zatekli u zračnoj luci. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene