Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubila ih vojska

Meksiko: U 40-minutnoj pucnjavi ubijeno 15 članova narko bande

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksička vojska ubila je 15 članova narko bande u sukobu koji se je dogodio u utorak na zapadu zemlje u gradu Taxco, koji je poznata turistička destinacija.

Do sukoba je došlo kada su vojnici htjeli pretražiti jednu kuću u gradiću Taxco za koju se sumnjalo da služi kao sklonište narko banditima. Članovi bande prvi su zapucali na vojnike, koji su uzvratili istom mjerom. U pucnjavi koja je trajala 40 minuta poginulo je 15 članova narko bande. Ministarstvo obrane priopćilo je da nitko od vojnika nije stradao u pucnjavi. Također, zaplijenjeno je 20 komada vatrenog oružja i dvije eksplozivne naprave.

Pročitajte i ovo Zapljena u Španjolskoj Pljačkali luksuzne kuće Uhvaćena banda bivših vojnika iz istočne Europe: "Koristili su svoje vještine, djelovali su brzo i efikasno" Ilustracija Podignuta optužnica Pala balkanska narkobanda: Uhodana skupina dilala drogu i oružje, zaradila najmanje pola milijuna eura

Dan ranije u meksičkoj saveznoj državi Michoacan, snažnom uporištu narko bandi, ubijeno je 12 policajaca koji su upali u zasjedu.

>> Meksiko: 29 mrtvih u pucnjavi u zatvoru

Otkad je meksički predsjednik Felipe Calderon prije četiri godine pokrenuo borbu protiv narko dilera u sukobima je poginulo više od 23 tisuće ljudi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene