Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat narko-kartela

Meksiko: 15 ubijenih, među kojima su i dvije 15-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik ureda tužitelja meksičke države Chihuahua rekao je da su među 15-ro ubijenih u posljednja 24 sata u sjevernom meksičkom pograničnom gradu Ciudad Juarezu i dvije 15-godišnje djevojke.

Djevojke su se nalazile u automobilu s tri muškarca kada su napadači otvorili vatru. Glasnogovornik je rekao da su djevojke ubijene u automobilu, a da su muškarci pokušali pobjeći i ubijeni su na ulici. Policija još nije nikoga nije osumnjičila za napad. Ciudada Juarez koji se nalazi preko puta El Pasa u Teksasu jedan je od najopasnijih gradova svijeta zbog rata između meksičkih narko-karetla, a dnevni dvoznamenkasti broj ubijenih je uobičajen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt Slika nije dostupna Žrtve narko kartela Acapulco: Ubijene četiri žene i djevojčica

U državi Sinaloa, također na sjeveru Meksika, uporištu jednog od najmoćnijih narko-kartela Meksika, meksička je vojska upala u tri kuće u Culiacanu i zaplijenila više od milijun dolara gotovine i drugih dragocjenosti, više komada vatrenog oružja i kokain, rekle su vlasti u izjavi. Vojnici su djelovali po anonimnoj dojavi, a u pretresu nitko nije uhićen. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene