Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ne zna se razlog

Pokolj na proslavi tinejdžerskog rođendana, 11 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ne znamo točno što se dogodilo na toj proslavi petnaestog rođendana, ali, po informacijama kojima raspolažemo, jedanaest osoba je ubijeno", rekao je za medije guverner Guerrera, Hector Astudillo.

Jedanaest osoba je izgubilo život u pucnjavi koja se dogodila na proslavi rođendana u državi Guerreru, na jugu Meksika, priopćio je u nedjelju guverner te države.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

"Ne znamo točno što se dogodilo na toj proslavi petnaestog rođendana, ali, po informacijama kojima raspolažemo, jedanaest osoba je ubijeno", rekao je za medije guverner Guerrera, Hector Astudillo.

Događaj se zbio u petak navečer na proslavi poznatoj kao "quinceanera" kojom djevojke u Latinskoj Americi obilježavaju 15. rođendan, koji se smatra prijelazom iz djetinjstva u djevojaštvo, u selu Cundancitu, u općini Coyuca de Catalan.

U subotu, "oni koji su pokušali, u nekoliko ophodnja, doći na mjesto događaja, dočekani su pucnjavom", dodao je Astudillo, ne navodeći druge pojedinosti o tom događaju. Pokrenuta je istraga.

Država Guerrero ima najvišu stopu ubojstava i otmica u zemlji. U toj državi, smještenoj uz Tihi ocean, nestala su 43 studenta rujnu 2014. u Ayotzinapi, najvjerojatnije su ih ubili pripadnici narkokartela.

U planinama te meksičke države uzgaja se opijumski mak iz kojega se dobiva droga koja završava u rukama preprodavača.

Dana 15. siječnja, pronađena je živa 21 osoba koje su tjedan ranije otele naoružane osobe dok su išle na svadbu u državi Guerreru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene