Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio dovoljno brz

Marka Zuckerberga tuže za milijardu dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marka Zuckerberga tuže za milijardu dolara.

Poznati američki aktivist Larry Klayman tuži Marka Zuckerberga jer nije dovoljno brzo s Facebooka uklonio grupu na kojoj se pozivalo na direktno nasilje.

Pročitajte i ovo Oleg Butković tužba zbog zračnog prometa Njegov državni tajnik predlaže, a on ne zna za tužbu Rusije protiv Hrvatske: "Moram to pogledati, vidjet ćemo" Slika nije dostupna Sud odlučio Tvorac Facebooka zbog krađe ideja mora platiti 65 milijuna dolara

>> Na zahtjev ministra Facebook zabranio stranicu

Podsjetimo, prije nekoliko dana s te je socijalne mreže uklonjena stranica na kojoj su se Palestinci pozvali na ulice te se direktno pozivalo na nasilje, konkretno, ubojstva izraelskih Židova.

Klayman koji je osnovao jednu kontroverznu pravnu tvrtku, tvrdi da su Zuckerberg i Facebook svjesno držali stranicu, techcrunch.com. Stranica je uklonjena 29. ožujka jer su u Facebooku utvrdili da doista direktno poziva na nasilje.

Na stranici su se Palestinci pozivali da izađu u petak 15. svibnja na ulice. 'Sudnji dan će doći nakon što muslimani poubijaju Židove', pisalo je na stranici koja je okupila više od 340.000 obožavatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene