Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razdvojeni u Belom Manastiru

SRETAN KRAJ PRIČE Pronašla je djecu, uskoro će biti zajedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga Afganistanke Marian za maloljetnom kćerkom i sinom uskoro bi trebala biti završena.

Marian Jamshid (34) iz Hirata u Afganistanu razdvojila se od sina i kćeri kada je u Belom Manastiru drugu kćer s Downovim sindromom odvela u bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć. Sada zna gdje joj se nalazi dvoje djece koje nije pronašla nakon što je izašla iz bolnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strože mjere Slovenija će na granici s Hrvatskom postaviti ogradu? Slika nije dostupna Na granicu s Hrvatskom U Sloveniju stiglo 125 km žičane ograde - bit će postavljena u nekoliko dana?

OČAJ JEDNE MAJKE Priča iz hrvatskog kampa za izbjeglice koja obilazi svijet

Marian sada zna da su joj kćerka Sharayak (12) i sin Mahyarom (15), s kojima se prije nekoliko dana razdvojila u Srbiji pronađeni u Sloveniji, piše Jutarnji list.

Marian je sa svojom najstarijom kćerkom Mahnaz (17) u nedjelju nešto iza 18 sati iz Hrvatske ušla u Mađarsku te očekuje se da bi tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak ili najkasnije u ponedjeljak njih četvero trebali biti zajedno.

Tada će im ostati još samo da im se priključi Marianin suprug i otac njihovo troje djece s kojim su se razdvojili još u Grčkoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene