Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nije ni kočio"

Maloljetnik maminim BMW-om naletio na dvije djevojke u Sarajevu, jedna je teško ozlijeđena

Prometna nesreća
Prometna nesreća Foto: Klix.ba
Djevojke su hodale nogostupom kada je na njih naletio 17-godišnjak. Prevezene su u bolnicu. Jedna 22-godišnjakinja je teže, a druga lakše ozlijeđena.

Maloljetnik koji je u petak poslijepodne u sarajevskom naselju Hrasno vozio BMW bez položenog vozačkog ispita i zbog prebrze vožnje udario dvije djevojke uhićen je u večernjim satima, saznaje Klix.ba.

Djevojke su hodale nogostupom kada ih je automobilom udario 17-godišnjak te su odmah prevezene u bolnicu gdje su liječnici utvrdili kako je jedna teško ozlijeđena. Djevojke imaju 22 godine.

Pročitajte i ovo Hunter Biden - 10 DNK potvrdio Biden prvi put priznao 4-godišnju unuku: Njegov sin ne sjeća se majke svojega djeteta

Maloljetnik je vozio automobil svoje majke, a testiranje nakon nesreće pokazalo je kako nije bio pod utjecajem alkohola i droga. Policiji je odmah priznao kako je on vozio.

BMW je završio na zelenoj površini, a svjedoci nesreće su za Klix ispričali da su djevojke ozlijeđene kada je automobil iz kružnog toka uletio u zavoj velikom brzinom. Pretpostavlja se da nije ni kočio.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga, reporterka Dnevnika Nove TV Udarni vikend FOTO Velike gužve i kolone prema moru: Uživo s jedne od najprometnijih cesta prema otoku Krku javila se reporterka Dnevnika Nove TV

Građani su odmah pozvali hitnu i policiju, a vozač i suvozač su ostali na mjestu nesreće. Tamo je ubrzo stigla i mladićeva odvjetnica, ali njoj policija nije dozvolila pristup klijentu do završetka očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene