Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ona želi pomoći

DIRLJIVO DO SUZA Trenutak u kojem mala Njemica daje slatkiš izbjegloj djevojčici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena djevojčica iz Münchena u Njemačkoj raznježila je svijet svojom gestom prema izbjegličkoj djevojčici. Dala joj je slatkiš, a sve je zabilježila i kamera.

U kratkom videu, koji je preko noći postao viralan, prikazana je djevojčica iz Münchena kako daje svoj slatkiš drugoj djevojčici, koja je u Njemačku došla s izbjeglicama iz Sirije.

Pročitajte i ovo Vojska Ministarstvo potvrdilo uhićenje Pripadnik MORH-a prevozio migranta: Prijeti mu visoka kazna Slika nije dostupna Schengenski sustav Grabar-Kitarović u Muenchenu govorila o hrvatskom iskustvu u izbjegličkoj krizi

Video je na svojem Vine profilu te Twitteru objavila NBC-jeva reporterka Cassandra Vinograd, a od ponedjeljka ima 470.000 pregleda.

"Taj divan trenutak... malena njemačka djevojčica i tek pristigla malena izbjegla djevojčica", napisala je u komentaru iznad objavljenog kratkog videa američka novinarka.

NJEMAČKA PRED PREKRETNICOM Žele ostati u svijetu koji poznaju, no neće imati izbora

U Njemačkoj izbjeglice su dočekane uz povike odobravanja, hranu i donacije tople odjeće tijekom proteklog vikenda, a Njemačka je u samo jednom danu prihvatila njih 10.000.

Mnogi u Europi počeli su se organizirati kako bi pomogli u izbjegličkoj krizi i ublažili humanitarnu katastrofu koja se s Bliskog istoka prelijeva na europski kontinent.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene