Obavijesti Video Pretražite Navigacija
navodno je živa

Majka otete Njemice sa snimke koja je šokirala svijet: "Ponekad mislim da bi bilo bolje da Shani nije pri svijesti"

Shani Louk
Shani Louk Foto: Twitter/Screenshot
Snimke Njemice Shani Louk (22), koju su oteli hamasovci, obišle su i šokirale svijet dok polugola i bez svijesti leži u kamionetu. Njezina majka otad pokušava saznati što se događa s njezinom kćeri.

"Najgore je noću kad si sam i razmišljaš o tome što se s njom događa. Tada postaje teško", rekla je u ispovijesti za njemački RTL Shanina majka Ricarda Louk.

Shani je sa stotinama ljudi plesala na rave festivalu kada su u subotu rano ujutro tamo upali teroristi Hamasa i u brutalnom pokolju ubili oko 260 ljudi. Shani nije uspjela pobjeći. Strpali su je u kamion, a snimka je osvanula na društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako gotovo gola mlada žena nepomično leži na kamionetu, a noge muškaraca koji u rukama drže oružje prebačene su preko nje.

Shani Louk Otmica Shani Louk (Foto: Twitter/Screenshot)

Ricarda Louk gledala je video više puta i otad se pita što se događa s njezinom kćeri. Prepoznaje Shanine dreadlockse, odjeću, tetovaže: "To je tako užasno, tako barbarski. I muškarci iznad nje, napola razodjeveni. Ne možete to zamisliti. Kako brutalno i barbarski."

"Uvijek je bila vrlo vesela i miroljubiva i voli glazbu i ples", rekla je Ricarda Louk opisujuću Shani, prenosi Fenix magazin

Ima dokaze da bi Shani još uvijek mogla biti živa i da se nalazi u Gazi.

"Od kontakt-osobe znamo da je u bolnici. Da je u kritičnoj situaciji s teškim ozljedama glave. Otad nismo ništa čuli", ispričala je očajna majka. No nikakvu neovisnu potvrdu ove informacije nisu dobili. 

"Ponekad mislim da bi bilo bolje da Shani nije pri svijesti. A kad je vratimo, probudit će se i neće se puno sjećati", nada se majka.

Zatražila je pomoć od njemačkih vlasti da što prije pronađu i izvuku njezinu kćer iz pojasa Gaze, a njezina teta i ujak na njemačkoj su televiziji prozvali vladu jer im ne pomaže. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene