Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka objesila četiri kćeri pa sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada majka, 25-godišnja Gilberta Estrada iz Teksasa, objesila je u utorak svoje četiri kćeri u ormaru spavaće sobe, omotavši im odjeću oko vrata, a potom je na isti način presudila i sebi.

Majka i tri kćeri u dobi od 5, 3 i 1 godinu pronađene su mrtve, dok je osmomjesečnu bebu spasila tetka, koja je zatekla stravičan prizor.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Mala Evelyn Frayre prebačena je u bolnicu i dobro se oporavlja, dok je za njenu majku te sestre mariu, Yaneth i Magaly bilo prekasno.

Cijeli slučaj otkriven je slučajno. Nakon što se Gilberta Estrada u utorak nije pojavila na poslu, njezina sestra Alejandra, koja živi u blizini, otišla je provjeriti što se događa i tako spasila život barem jednom djetetu.

Lokalna policija utvrdila je da je majka imala očito čvrstu namjeru ubiti kćeri i sebe, budući su vrata ormara bila zaključana iznutra.

Rodbina tvrdi da je majka bolovala od depresije.

Posljednjih godina u Teksasu su ovakvi slučajevi sve češći. Prije pet godina u istom gradu 39- godišnja žena žena upucala je svoje troje djece, Andrea yates utopila je svoje troje djece, dok je Deanna Laney nasmrt pretukla svoju dvojicu sinova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene