Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazna za zanemarivanje

Majka Baby P rasplakala se tek na presudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka zlostavljanog dječaka Baby P rasplakala se kada je čula da će biti osuđena na nekoliko godina zatvora zbog zanemarivanja djeteta. 27-godišnjakinja se prije toga hvalila prijateljima kako će na slobodi biti prije Božića.

Osuđena majka nije zaplakala ni jednom za vrijeme predočenja mučnih dokaza tijekom suđenja o zlostavljanju 17-mjesečnog dječaka koji je uslijed teških ozlijeda koje mu je nanio očuh i preminuo.

Pročitajte i ovo Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima... Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

>> Posinku slomio kralježnicu bacajući ga po sobi

>> Izmučen na smrt sa samo godinu i pol dana

>> Ubili 17-mjesečnog dječaka pa oslobođeni optužbi

Na izricanju kazne, 32-godišnji zlostavljač Jason Owen, pojavio se video linkom iz zatvora, a majka je glasno plakala dok je sudac Stephen Kramer čitao presudu.

'Moguć ishod vaše kazne je dug vremenski period u zatoru', rekao je sudac napominjući kako će prije nego odluči o trajanju kazne još jednom pregledati dokumentaciju predočenu tijekom suđenja.

Par zlostavljača ostat će u pritvoru do 15. prosinca, a s njima je osuđen i 36-godišnji pedofil Jason Owen, koji je također bio prisutan tijekom zlostavljanja dječaka.

Britanski mediji otkrili su kako je bliski rođak mučno preminulog dječaka povezan s 'regrutiranjem' dječaka u pedofilsku mrežu.

Iako se smatra da nije imao kontakt s dječakom, njegovo navodno sudjelovanje u skandalu zlostavljanja u Londonu ranih devedesetih postavlja pitanje o dalekosežnosti slučaja zlostavljanja.

Kada su se mediji pitali zašto socijalne službe nisu prijavile zlostavljanje djeteta, ekskluzivan intervju Daily Mailu dala je Nevres Kemal, zviždačica koja je prijavila centar za socijalni rad Haringey nakon što je došla u sukob s nadređenima vezano za slučaj Baby P.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene