Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trese se SAD

Lutrijska groznica: Jack Pot od pola milijarde dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lutrijska groznica proširila se SAD-om. Netko bi u petak mogao osvojiti vrtoglavih pola milijarde američkih dolara.

'I ja imam šanse kao i svi drugi', rekao je igrač Tyrone Johnson. Lisa Slesinger već zna na što bi potrošila novac. 'Moja mi je kćer rekla da želi auto s kojim će ići na fakultet, a ja sam joj odgovorila da će ga dobiti jedino ako dobijem na lotu. A s ostatkom bi vjerojatno pomogla drugim ljudima', rekla je Slesinger.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva sreća Žena uplatila listić i pospremila ga na sigurno, ono što se dogodilo tri godine kasnije potpuno ju je šokiralo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca

'Prvo se moram opustiti, razmisliti o tome i tada ću znati na što bi potrošila osvojeni novac', rekla je Lydia Nava koja je također igrala lutriju i čeka izvlačenje. Igrač Kurt Brooks, pak kaže da bi prvo dao otkaz.

>> Dobio na lutriji i istog trenutka napustio radno mjesto

Ogromna svota, za koju se smatra da je vjerojatno najveća na svijetu, dostupna je nakon što nitko nije pogodio šest brojeva u redovitom izvlačenju u utorak. Buddy Roogow, izvršni direktor lutrije rekao je da bi jackpot mogao biti i veći nakon što još ljudi kupi listiće za izvlačenje u petak.

Mega Millions jedan je od najvećih međudržavnih lutrijskih igara u Sjevernoj Americi. Igra se u 42 savezne države. Igrači listić plate jedan dolar te moraju izabrati pet brojeva od 1 do 56 plus jedan 'mega broj' od 1 do 46 kako bi osvojili jackpot. Šanse za dobitak su jedan naprama 176 milijuna.

Najveći osvojeni iznos na Mega Millionsu je 390 milijuna doalra u ožujku 2007. godine, a osvojilo ju je dvoje ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene