Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapeo

Ovo je lopov kojem pljačka nije uspjela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopova koji je pokušao opljačkati trgovinu u SAD-u, nije zaustavila osoba niti alarm. Zaustavila su ga, zvučati će čudno, vrata.

Manuel Fernandes, 54-godišnjak, devet je sati svojeg života proveo prikliještene glave između vrata garaže i betona. Pokušao je metalnom polugom zadignuti i poduprijeti vrata garaže dovoljno visoko, da se može provući ispod i opljačkati trgovinu u Brocktonu, u američkoj saveznoj državi Massachusetts.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dolijala policiji Operirala po tramvajima: Krala novčanike na lukav način, a nakon svog podmuklog čina otišla bi u šoping Ilustracija UHIĆEN JE Iz ormarića restorana ukrao napojnice! Kada vidite o kojoj se cifri radi, zavrtjet će vam se u glavi

Taj neuspjeli pokušaj pljačke dogodio se jučer oko ponoći po lokalnom vremenu, a Fernandez je bio prisiljen provesti navedeno vrijeme 'ljubeći' beton, sve dok ujutro na posao nije stigao pomoćnik voditelja trgovine, John Rodriguez, prenosi Boston.com.

'Došao sam na posao i pronašao ga tamo kako leži. Vidio sam dio glave kako viri unutra', opisao je Rodriguez i poručio lopovu da se 'strpi', jer je 'policija na putu'. No, kako bi vrijeme čekanja proveo korisno, uzeo je mobitel i snimio Fernandesa u kompromitirajućem položaju.

Fernandes je, nakon što ga je policija odvela, prvo tvrdio kako je bio tamo u želji da popravi vrata garaže. Policija nije nasjela na tu priču, kako se kasnije ispostavilo, 54-godišnjeg beskućnika.

Fernandes je zaradio veliku modricu na potiljku, a liječnici su istaknuli kako je čitava situacija mogla završiti i tragedijom da su vrata pala s veće visine. Odgovarajuća kaznena prijava biti će podnesena protiv Fernandesa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene