Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Volim Azijatkinje'

OBJAVLJEN VIDEO Visoki državni dužnosnik šmrkao kokain s grudi prostitutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podnio je ostavku na dužnosti, no ipak ga čeka policijska istraga.

Zamjenik britanske predsjednice Doma lordova Baron John Sewel podnio je ostavku nakon što je tamošnji tabloid Sun objavio fotografije na kojima šmrče kokain u društvu prostitutki.

Sun posjeduje i videozapis u kojem 69-godišnji Sewel gol konzumira drogu s prsa prostitutki, a sve se navodno dogodilo u njegovom stanu u Londonu. U videozapisu jedna od snimljenih djevojaka mu je rekla da je prava "životinja za tulumarenje", na što je ovaj odgovorio: "Znam, to je odvratno, zar ne?". Sewel je također u jednom trenutku za azijske prostitutke rekao kako 'izgledaju nevino, ali znaju da su prostitutke', i dodao da je to 'zgodna kombinacija'.

Sewela sada očekuje istraga zbog seksualnih prekršaja vezanih uz prostituciju, a u usvajanju zadnjih zakona je i sam sudjelovao. Inače, Sewel je oženjen i ima četvero djece, a i sam je u donedavnim javnim nastupima podržavao i pozivao na strože kazne za 'zastupnike koji se neprimjereno ponašaju'.

"Današnje otkriće o ponašanju lorda Sewela šokantno je i neprihvatljivo. Lord Sewel je ponudio ostavku kao Predsjednik vijeća," napisala je  predsjednica Doma lordova barunica D'Souza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene