Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Opsežna policijska akcija

Ljubuški: Uhićeni kradljivci skupocjenih automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je danas na području Ljubuškog uhitila četiri osobe povezane s krađom više desetaka skupocjenih automobila marke BMW vrijednih oko 250.000 eura i krivotvorenje dokumenata, priopćili su iz Državnog odvjetništva BiH.

U opsežnoj policijskoj akciji sudjeluju pripadnici MUP-a Zapadnohercegovačke i Sarajevske županije. Radi se o istrazi usmjerenoj na rasvjetljavanje više desetina krađa skupocjenih vozila marke BMW. Policija je pretresla četiri lokacije i zaplijenila dokazni materijal, dokumentaciju i pronađene dijelove motornih vozila.

>> BiH: Granični policajci uhićeni zbog krijumčarenja stoke

'Uhićeni su osumnjičeni da su otuđili i sudjelovali u nezakonitim radnjama krivotvorenja isprava za veći broj vozila, čija ukupna vrijednost prelazi pola milijuna maraka (oko 250.000 eura)', navodi se u priopćenju Državnog odvjetništva BiH.

Tijekom akcije otkriveno je više, uglavnom novijih ukradenih vozila više klase. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Napadi na maloljetnike - 2 Kriminalističko istraživanje Maloljetnici pljačkaju maloljetnike po centru Zagreba: Napadi traju već mjesecima, policija riješila najnoviji slučaj i objavila detalje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene