Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Paklena osveta

Ljubavnica platila da mu otmu i siluju suprugu jer se nije htio oženiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubavnica jednog Egipćanina odlučila se na opaku osvetu jer je njezin ljubavnik nije htio oženiti.

Ljubavnica je unajmila plaćenike da otmu i siluju suprugu muškarca s kojim je bila u vezi te da to čine pred njezinim očima. Naposlijetku im je naredila da je golu izbace na cestu pred muškarčevu kuću.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara

Tada je nazvala svog ljubavnika da mu kaže gdje može naći svoju suprugu.

>> Što napraviti kada se susretnu djevojka i ljubavnica?

Kako javlja emirates24/7 muškarac je s ljubavnicom nekoliko puta imao seksualne odnose, a kada ju je odbio oženiti počela mu je slati prijeteće SMS-ove. Rekla mu je i da će mu se osvetiti ako mu ona ne postane žena, no on je nije shvatio ozbiljno.

Prekid ljubavne veze ju je toliko razljutio da je unajmila četvoricu muškaraca da uz prijetnju noževima otmu ljubavnikovu suprugu. Otetu ženu su uspavali sedativima i tri dana držali u stanu gdje su je neprestano silovali i to sve pred očima ljute ljubavnice.

Nakon što su je ostavili golu pred vratima ljubavnica je zaprijetila da će je ubiti ukoliko njezin bivši ljubavnik sve prijavi policiji. No, ipak su je prijavili, a nesretna žena je hospitalizirana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene