Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vođa vas zove

Život na sjeveru: Biste li svoje dijete poslali u ljetni kamp u Sjevernu Koreju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za one koji ne znaju gdje bi dijete poslali na odmor otvorila se još jedna, pomalo neočekivana opcija.

Planirate li poslati dijete na odmor jedna od opcija je ljetni kamp u Sjevernoj Koreji. Imaju ga i sadrži sve - od divovskih tobogana i privatne plaže do video igrica i terena za odbojku. Naravno, u njemu je i veliki brončani kip preminulih vođa Kim Il Sunga i Kim Jong Ila okruženih djecom.

Kim Jong-Un prijeti Hollywoodu zbog Jamesa Franca!

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojna vježba "Nuklearni okidač": Sjeverna Koreja sprema se za rat Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Nakon na licu mjesta izdanih uputa mladog vođe Kim Jong Una i velikog preuređenja, Songdowon međunarodni dječji kamp ponovo je otvoren u utorak za jato stranih turista - više od 300 djece i mladih iz Rusije, Kine, Vijetnama, Irske i Tanzanije', piše Daily Mail.

Tijekom osam dana boravka kamperi kuhaju, plivaju, veslaju i druže se sa sjevernokorejskim vršnjacima. Iako subvencioniran od vlade, boravak u kampu i obilazak Pjongjanga plaćaju se 270 dolara po glavi.

VIDEO Što se to dogodilo Kim Jong Unu?

Inače, kamp djeluje već gotovo 30 godina, a originalno je bio namijenjen produbljivanju odnosa s prijateljskim zemljama. No, dužnosnici sada tvrde da su spremni prihvatiti mlade iz svih dijelova svijeta, pa čak i iz SAD-a.

Mladi mogu vidjeti zemlju koja je većini misterij

Sudionici kampa tako imaju priliku vidjeti zemlju koja predstavlja misteriju većini ljudi. Sjeverna Koreja pak ima priliku pokazati svoju najbolju ponudu - spavanje u klimatiziranim sobama opremljenim TV-om i video igricama luskuz je koji većina sjevernokorejske djece nema priliku doživjeti.

Sjeverna Koreja ispalila dva projektila!

Za tinejdžere je organiziran i talent show, a 19-godišnji Linus Jamal Faustin koji je stigao s grupom iz Tanzanije kaže da su spremni svima pokazati kako se pleše.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene