Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Opet zveckaju oružjem

Sjeverna Koreja ispalila dva projektila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sastanka kineskog predsjednika s južnokorejskom kolegicom Sjeverena je Koreja danas ispalila još dva projektila.

Sjeverna Koreja danas je ispalila dvije rakete kratkog dometa u more svoje istočne obale, doznaje se od službenih dužnosnika Južne Koreje. Ovaj čin poduzet je uoči posjeta kineskog predsjednika Xi Jinpinga Seulu i razgovora o programu nuklearnog naoružanja Sjeverne Korej, piše BBC.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Analitičari vjeruju kako je ispaljivanje dviju raketa posljedica odluke kineskog predsjednika da prvo posjeti Seul, a tek onda Pjongjang.

Romantika samo takva: Ovako Kim Jong Un nadzire balističke vježbe

Još prošlog četvrtka Sjeverna Koreja ispalila je tri projektila, a još dva u nedjelju. Sve rakete završile su u moru uz istočnu obalu najizoliranije zemlje svijeta.

Ispaljivanjem raketa, kažu u Sjevernoj Koreji, upravljao je upravo Kim Jong Un. Problem je očito nastao u tome što će se Xi Jinping s južnokorejskom predsjednicom Park Geun-Hye sastati po peti put u posljednje dvije godine dok se s Izvrsnim vođom nije susreo još nijednom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene