Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuništiva otrovnica

NEVJEROJATNO: Kuhara ubila kobra - 20 minuta nakon što joj je odrezao glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretnog kuhara ubila je kobra od koje je htio napraviti juhu i to nakon što joj je već odrezao glavu.

Azijska navika da jedu neobične životinje, došla je glave jednom kuharu. Jedna od njihovih poslastica neočekivano ga je usmrtila dok ju je spravljao. 'Pljuvajuća kobra', inače sjevernoistočna azijska zmijska vrsta, prepoznaje se po svojoj dojmljivoj crno-bijeloj boji kože. Ova je kobra doslovno lijepa za umrijeti. Naime, uspjela je usmrtiti kuhara koji ju je pripremao čak 20 minuta nakon što joj je ovaj odrubio glavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca

Nesretnog Peng Fana otrovnica je ugrizla u trenutku kad je šef išao baciti glavu u smeće. Nažalost, umro je na mjestu događaja, prije nego li je uspio doći do protuotrova, piše Mirror.co.uk. Posjetitelji restorana rekli su da su vidjeli komešanje te čuli glasne krikove iz kuhinje. 'Iz restorana su odmah pozvali doktora, ali nažalost, dok je stigla medicinska pomoć muškarac je već umro. Nakon što smo čuli što se dogodilo, nismo mogli nastaviti s objedom', prepričala je posjetiteljica Lin Sun.

U bolnicama zadnji domaći serumi protiv ugriza zmija

Zmije su u Kini tražena roba. Što kao jelo u restoranima, a što i kao lijek u tradicionalnoj medicini. Uz to, ovi su reptili delikatne životinje. Toliko su neuništive da im tijelo funkcionira do sad vremena nakon smrti. To znači da zmije mogu ugristi i efikasno prenijeti otrov čak i s odstranjenom glavom! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene