Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima još žrtava?

KUĆA UŽASA: Pronađeni leševi tri djevojke, ubijene unutar 10 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri leša mladih djevojaka pronađena su u kući na istoku Clevelanda. Policija je uhitila muškarca kojeg povezuju s njihovim ubojstvom, a radi se o čovjeku koji je već registriran kao seksualni prijestupnik zbog silovanja iz 2001. godine.

Tijela tri mlade tamnopute djevojke pronađene su u istočnom dijelu Clevelanda - jedna u podrumu kuće, druga u polju nedaleko od te kuće, a treća u garaži.

Pročitajte i ovo Policija traga za Mohamedom Amrom zvanim Muha Sačekuša na autocesti VIDEO Velika policijska potjera nakon ubojstva zatvorskih čuvara: Otkriveno tko je Muha za kojim traga cijela Francuska Malinda Hoagland Uhićeni otac i maćeha Malinda je bila vezana u podrumu i zlostavljana do smrti: Jedan jezivi detalj otkrio je mučnu istinu

'Imamo posla s vrlo bolesnom osobom, a imamo i razloga vjerovati kako bi moglo biti još žrtava', istaknuo je gradonačelnik Gary Norton za CNN. Sve tri djevojke pronađene su u stanju raspadanja, a njihova tijela su zamotana u najlon i osigurana samoljepivom vrpcom.

>> Podignuta optužnica protiv monstruma iz Clevelanda

Prva žrtva pronađena je prošlog petka u garaži, a dan kasnije pronađene su još dvije, jedna u podrumu kuće i polju nedaleko od kuće. Prva žrtva je pronađena gola i sa znakovima fizičkih ozljeda, dok su preostale dvije imale odjeću na sebi.

Garaža u kojoj je prva žrtva pronađena, u najmu je Michaela Madisona (35), koji je i glavni osumnjičeni u policijskoj istrazi. Policija je u njegovom stanu pronašla i dodatne dokaze raspadanja ljudskog leša.

Madison je uhićen nakon nenasilnog obračuna s policijom, koja je opkolila kuću njegove majke, gdje se nalazio. Madison je 2001. godine osuđen za pokušaj silovanja i otad se vodi kao registrirani seksualni prijestupnik.

Gradonačelnik Norton vjeruje kako su se sva ubojstva dogodila unutar 10 dana jedno od drugog. Dodao je kako Madison 'idolizira' i da je 'fasciniran' osuđenim serijskim ubojicom Anthonyjem Sowellom, koji je 2011. godine osuđen na smrt zbog ubojstva 11 žena u okrugu Cuyahoga u Ohiju.

Policija je dojavu da nešto nije u redu dobila od zabrinutog susjeda Shaeauna Childa, koji je primijetio vrlo neugodan miris koji se širio iz navedene garaže. Child se jednom čak i posvađao s osumnjičenim, a otad je, kaže, naučio da mu ne okreće leđa.

'Nakon mojeg sukoba s njim, uvijek pratim što radi. Nikad mu nisam okretao leđa, jer jednostavno nikad ne možeš biti siguran', rekao je Child.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

US News | Royal Baby | More ABC News Videos

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene