Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje

Krvavi petak u Beču: U stanu ubijene majka i kći (13), u bordelu pronađene tri mrtve žene

O motivu trostrukog ubojstva za sada nema informacija, a mediji javljaju kako je muškarac osumnjičen za ubojstvo u petak navečer bio posljednji gost erotskog studija iz kojeg su ga tri žene izbacile.

U jednom danu u Beču je ubijeno pet žena. U Edbergu u trećem bečkom stambenom okrugu policija je u petak našla u stanu beživotna tijela majke (51) i njene 13-godišnje kćeri, a navečer oko 21 sat u jednom od bečkih bordela, austrijski mediji pišu da se radi o "Azija – erotskom Studiju 126a" za masažu, u Engerthstrasse u 20. bečkom okrugu Brigittenau pronađene su tri mrtve žene, izbodene nožem. Navodno je riječ o Azijatkinjama, koje su klijentima nudile erotske usluge.

Kako je policija izvijestila, u obližnjem parku uhićen je 27-godišnji Afganistanac, koji je bio skriven u grmlju, a za kojeg se sumnja da je počinitelj trostrukog ubojstva, piše Fenix Magazine.

Pročitajte i ovo Sigurnost i povjerenje Uhićena je Lažna doktorica obećala mu je ljubav, a onda je krenuo užas: Natjerala ga da popije tabletu i uzela mu auto, a nestala je i kartica

Osumnjičeni je imao lakše ozljede, navodno zadobivene u bjesomučnoj borbi žrtava za život, te je prebačen u bolnicu. Kod njega je pronađen i nož kojim je počinjen zločin, a koji tijekom uhićenja nije htio baciti, pa je, piše austrijski dnevni list Kurier, policija morala intervenirati elektrošokreom.

O motivu trostrukog ubojstva za sada nema informacija. Kako javlja Kurier, 27-godišnji Afganistanac 2022. je u Austriji podnio zahtjev za azil. U petak navečer, navodno je bio posljednji gost erotskog studija iz kojeg su ga tri žene izbacile. Da li je doista bilo tako ili su to samo nagađanja otkriti će istraga koja je u tijeku.

Pročitajte i ovo Talijanska premijerka Meloni vlakom stiga u Kijev Druga godišnjica sukoba Zapadni vođe vlakom stigli u Kijev, šef NATO-a poslao poruku: "Stojimo uz Ukrajinu, radi vaše i naše sigurnosti"

Kurier piše kako policija uglavnom isključuje vjerske razloge kao motiv zločina. Prije da je riječ o povredi časti, zbog koje je osumnjičeni u bjesomučnoj ljutnji žene izbo nožem.

Policija je objavila da je na mjesto zločina došla na poziv osobe koja je ispred erotskog studija vidjela tragove krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene