Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena dvojica muškaraca

Krvava Noć vještica: Četvero ranjenih u pucnjavi na kampusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tulumu povodom Noći vještica četiri su osobe ranjene. Do incidenta je došlo na kampusu Sveučilišta južne Kalifornije.

Najmanje četiri osobe su ranjene u pucnjavi u noći na četvrtak u kampusu Sveučilišta južne Kalifornije (USC), objavila je američka policija u četvrtak.

Pročitajte i ovo Češka specijalna policija Prate online aktivnosti Pojavili se imitatori inspirirani Kozakovim stravičnim činom: Češka policija munjevito reagirala David Kozak masakr u Pragu Davida sumnjiče da je prije masakra ubio oca i bebu u kolicima, objavio je jezive poruke: "Uvijek sam želio ubijati, Alina mi je puno pomogla"

>> Masovna pucnjava kod trgovačkog centra, sedam osoba u bolnici

Do pucnjave je došlo tijekom zabave povodom Noći vještica. Prema stranici USC-a, dvojica muškaraca su uhićena nakon pucnjave koja je počela u srijedu u 23:30 po mjesnom vremenu.

Prema pisanju dnevnog lista Los Angeles Timesa, do pucnjave je došlo nakon svađe njih dvojice, a ranjen je jedan od njih i još troje slučajnih sudionika zabave koji sa svađom nisu imali veze. Jedna je osoba u teškom stanju.

USC je privatno sveučilište s više od 38.000 studenata. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene